ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikai fogászat

Az önbizalommal teli, megnyerő mosoly, ma már nem csak álom! Nyíregyházi fogászati rendelőmben visszakapja régi mosolyát.

Amennyiben szebb fogakat, tökéletes mosolyt keres, a legjobb helyen jár. Rendelőmben mind a technikai háttér, mind pedig a tudás adott ahhoz, hogy biztonságosan, hatékonyan és szépen tudjunk javítani fogai esztétikai megjelenésén.

A mindennapi élet során elfogyasztott ételek, italok káros hatással lehetnek fogaink állapotára, illetve az életkor előre haladtával megváltozik fogaink színe. Ezt orvosolhatjuk különböző rendelői fogfehérítéssel. A kezelés eredménye képen, a változás azonnal érzékelhető.

Esztétikai fogászat

Természetesen egyénenként változó a fogfehérítés hatása, de mindenképp több árnyalattal fehérebb fogakra számíthatunk a kezelést követően. Ellentétben az otthoni fogfehérítéssel szemben, a rendelői fogfehérítés, biztonságos, roncsolás mentes és tartós eredményt biztosít a Páciens számára. További előnye hogy egyetlen kezelés után érzékelhető a különbség, ellenben az otthon használható fogfehérítő eszközökkel szemben.

Az esztétikai fogászathoz tartozik még a kismértékű szuvasodott fogak helyreállítása fényre kötő esztétikus fogtöméssel, melynek oka jellemzően a nem megfelelő szájhigiénia. A fogmosás rendszeres elmaradása, a nem megfelelő fogmosási technika mind hozzá járulnak a fogszuvasodás kialakulásához. A fogszuvasodás kezelését nagyban meghatározza a fogszuvasodás mértéke, mely befolyásolja a fogtömés díját is. Többek között ezért sem érdemes egy apró problémát sokáig halasztani. Minél korábban kezdődik meg egy szuvas fog kezelése, annál egyszerűbb a probléma orvoslása, így a költségek is alacsonyan tarthatóak.

Ide sorolhatóak még az inlay fogtömések, fogbetétek. Ezek a fogtömések, fogtechnikai laboratóriumban készülnek, teljesen egyénre szabottan, lenyomat alapján. Letört, vagy nagymértékben szuvas fog esetén kerül jellemzően alkalmazásra.

 

Természetesen a legjobb módszer a megelőzés és a rendszeres fogászati szűrővizsgálaton történő részvétel, mely rendelőmben díjmentes!

 

A fogelhalás során vagy baleset során nagymértékben sérült fogak helyreállítását pedig protetika úton állítjuk helyre, például: fémkerámia, héjkerámia, cirkon alapú  korona. Fontos azonban tudni, hogy a fogpótlásnak nem csak esztétikai szerepe van. Már egyetlen fog hiánya is felboríthatja a fogaink által alkotott komplex rendszert, melynek nem csak a rágásban van szerepe, hanem többek között a beszédben, a hangképzésben is. Amennyiben pedig nem kerül pótlásra, további komoly következményekkel kell számolnunk. A rendelőmben elérhető fogpótlásokról itt olvashat bővebben!

Rendelőm árlistáját itt találja!