ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

A bajt mindig jobb megelőzni, mint a kialakult problémát kezelni. Mindannyian ennek tudatában vagyunk, sokan mégsem tartjuk magunkat ehhez az elvhez. Pedig amikor fogaink egészségéről van szó, a megelőzésnek kiemelt fontossága van. A rendszeres szűrővizsgálatoknak kiemelt szerepe van az esetleges problémák időben történő felfedezéséhez. Nem csak fogainak egészsége szempontjából, hanem az esetleges probléma kezelhetőségének tükrében is.

Egy időben felfedezett fogszuvasodás viszonylag könnyen és pénztárca barát módon orvosolható. Egy elhanyagolt, nagyméretű fogszuvasodásra viszont ugyanez már nem feltétlenül igaz. Sőt, adott esetben már fogtöméssel nem is biztos, hogy megmenthető. Ezzel egyenes arányban pedig a költségek is megnőnek. Amennyiben a szuvasodás elérte a fog belsejében található szövetet, akkor máris egy gyökérkezeléssel kell számolni.
Önnek sem mindegy, ugye?

Rendelőm elérhetőségét ide kattintva találja!

magán fogorvos nyíregyháza
általános fogászat

Tegye fel magában a következő kérdést! Ön mikor járt utoljára fogorvosnál? Tudta, hogy évente 2 alkalommal akkor is érdemes felkeresnie fogorvosát amennyiben semmilyen panasza nincs? Az ilyen látogatásoknak további előnye, hogy jól tervezhetőek, könnyen beilleszthetőek napunkba. Ellentétben egy hirtelen fellépő, nagy fájdalmat okozó fogfájással. Amik ez utóbbi történik meg, akkor azonnal szükségünk van a segítségre, ám nem biztos, hogy hamar meg is tudunk szabadulni a fájdalomtól.

Általános fogászat

Kizárólag a rendszeres fogászati szűrővizsgálatok alkalmával ismerhetőek fel korai szakaszban a különböző problémák. Egy fél évenként történő fogkő eltávolítással például olyan kellemetlenségek előzhetőek meg, mint az ínygyulladás vagy a fogágybetegség.

Az általános fogászati szűrés alkalmával, a fogak állapotának felmérése, a kezdődő vagy már kialakult fogszuvasodás feltérképezése és a fogkő vizsgálata történik meg rendelőmben.

Díjmentes szolgáltatásokkal állok meglévő és leendő Páciensem rendelkezésére, melyek a következők:

  • éves kontroll
  • terhességi kontroll
  • továbbá a kezelési terv és az árajánlat készítése is díjmentes

Kérjen időpontot nyíregyházi magán fogorvosi rendelőmbe, ahol hétfőn és pénteki napokon, 16 és 18 óra között állok az Ön rendelkezésére.

Fogászati Rendelőmben nyugodt, stresszmentes környezetben állok az Ön rendelkezésére!

Időpont kérése telefonon lehetséges az alábbi számon: 20/402-6225
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent István utca 8.